Duokrediet

Duokrediet

Een Duokrediet afsluiten maakt het mogelijk het beste van meerdere leningen in één lening te combineren. Zo kunt u de gunstige tarieven en voorwaarden van meerdere kredietverstrekkers combineren of de voordelen van verschillende leenvormen. Daardoor kunt u bijvoorbeeld hogere bedragen lenen tegen gunstigere condities of voorwaarden omdat u de leningen bij verschillende kredietverstrekkers afsluit en daardoor het risico voor de kredietverstrekkers verspreidt.

Een Duokrediet afsluiten in de vorm van verschillende leenvormen zorgt ervoor dat u profiteert van de zekerheid van een persoonlijke lening en de flexibiliteit van een doorlopend krediet. Daardoor kunt u vaak ook lagere rentes bedingen. De minimale kredietlimiet bedraagt 5000e.

Zowel de voordelen van een persoonlijke lening als een doorlopend krediet

Bij een persoonlijke lening heeft u zekerheid over de hoogte van de rente en de hoogte van de maandlasten. U betaalt uw lening af in vaste, maandelijkse termijnen en binnen een afgesproken periode. Het bedrag dat u leent, krijgt u in één keer op uw rekening gestort. Met een persoonlijke lening komt u niet voor verrassingen te staan.

Bij een doorlopend krediet kunt u het geld opnemen dat u nodig heeft. Het geld dat u niet meer nodig heeft, kunt u tussentijds extra aflossen maar later ook weer opnieuw opnemen tot de afgesproken kredietlimiet, gedurende de looptijd van de lening. Hoe vaak u opneemt of extra aflost, of u ineens of in meerdere delen geld opneemt, dat bepaalt u allemaal zelf. U betaalt alleen rente over het krediet dat u daadwerkelijk gebruikt. De rente is afhankelijk van de marktrente.

Maak vrijblijvend een afspraak of telefonische afspraak

Wilt u graag direct een doorlopend krediet afsluiten of eerst uitgebreid geadviseerd worden voordat u een doorlopend krediet gaat aanvragen? Maak dan vrijblijvend een afspraak bij Krediet.net. U kunt ons bereiken via tel. 0164 – 74 56 00 of  info@krediet.net, of direct een offerte aanvragen of het maximale bedrag dat u kunt lenen berekenen. Wij begeleiden u graag gedurende het hele traject!

Kredietbescherming

Krediet.net biedt u meer dan alleen leningen. Ook voor kredietbescherming bent u bij Krediet.net aan het juiste adres. Met een kredietbeschermer verzekert u het financiële risico van uw lening. Wordt u arbeidsongeschikt of werkloos? Dan keert de verzekeraar maandelijks een bedrag uit waarmee u de maandtermijn van uw lening kan blijven betalen. Komt u te overlijden? Dan keert de verzekeraar éénmalig een bedrag uit waarmee uw nabestaande(n) de lening (gedeeltelijk) af kunnen lossen. Een geruststellend gevoel voor u en uw familie.