Hoe werkt Krediet.net?

Wat kunt u van Krediet.net verwachten?

Krediet.net heeft al vele jaren ervaring met vele soorten financieringen en leningen. Krediet.net is werkzaam door geheel Nederland.  Veel van onze klanten willen de aanschaf van een auto, nieuwe keuken of andere bestedingsdoeleinden niet langer uitstellen. Vaak is de rente op uw bestaande lening ook te hoog en kunnen wij uw rente voor u verlagen. U kunt hiermee veel besparen en eerder uw lening aflossen.

Mogelijk heeft u een andere wens waardoor u extra financiële ruimte nodig heeft. Door onze jarenlange ervaring  weten we exact wat nodig is om u te kunnen voorzien van de nodige informatie ten behoeve van uw financiering.

Discretie

Krediet.net werkt uiterst discreet en we beschouwen uw financiering als een zaak tussen u en ons. Discretie staat bij ons hoog in het vaandel. Het door u geleende bedrag wordt door de bank op uw rekening overgemaakt. U betaalt uw lening in maandelijkse termijnen terug aan de bank. Wij blijven uw persoonlijke aanspreekpunt.

Kwaliteit

Door onze jarenlange ervaringen weten we dat een financiering afsluiten voor de meeste mensen niet alledaags is. Het afsluiten van een financiering is tevens een persoonlijke zaak. Persoonlijke begeleiding en advies gedurende het totale traject, nemen onzekerheid weg en verzekeren u van de beste financiële oplossing.

Krediet.net garandeert u optimale service tijdens de gehele looptijd van uw financiering. Het houdt namelijk niet op bij het afsluiten van een financiering. Iedereen verkeert in een andere situatie en heeft zijn eigen wensen. Om de voor u beste financiering af te kunnen sluiten, zijn uw persoonlijke situatie en wensen altijd het uitgangspunt bij ons advies. Aan de hand daarvan zoeken wij naar de financiële producten die het beste bij u passen. Speciaal voor u maken wij een analyse van een aantal vergelijkbare alternatieven. Vervolgens doen we u een voorstel op basis van uw wensen en de mogelijkheden.

Wat verwachten wij van u?

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn bij de keuze van een geschikt financieel product, willen we graag van alles over uw persoonlijke financiële situatie weten. Het gaat dan om zaken die van belang zijn bij een (mogelijke) overeenkomst tussen u en een financiële dienstverlener.
In de inventarisatiefase nemen we persoonlijk met u uw financiële gegevens door. Dat betekent dat we ons dan verdiepen in de (gezins)situatie van onze cliënten en nagaan welke wensen, doelstellingen en prioriteiten er zijn op het punt van inkomen en vermogen. Uw gegevens worden bij het BKR getoetst.
Als u ook het besluit genomen heeft dat u ook graag gebruik wilt maken van onze kennis en expertise, gaan we graag voor u aan de slag zodat u zich over het financiële aspect van uw cosmetische ingreep geen zorgen hoeft te maken. U kunt zich zodoende zorgeloos en goed voorbereid op de aankoop van uw zonnepanelen richten. Krediet.net verzorgt het financiële gedeelte. Voor uw beeldvorming; in het kort doorlopen we met u de volgende stappen:

1. Kennismaking en inventarisatie

2. Advies

3. Afronding en uitbetaling